Monipuoliset siivouspalvelut Haukiputaalla ja muualla Oulussa

Ota yhteyttä

Pesu-Fix tarjoaa monipuoliset siivouspalvelut kotitalouksille Haukiputaalla ja muualla Oulussa. Teemme sekä kerta- että sopimussiivoukset yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä, niin sovitaan maksuttomasta kartoituskäynnistä!

Puhdasta jälkeä vaivattomasti

Kun annat kotisi siivouksen ammattilaistemme käsiin, saat varmasti siistiä jälkeä – ilman, että sinun tarvitsee huolehtia mistään. Voit keskittyä esimerkiksi työhön, perhe-elämään tai vapaa-ajan viettoon. Siivouspalvelumme sopii erinomaisesti myös esimerkiksi niille, jotka eivät kykene siivoamaan sairauden tai ikääntymisen takia.

 

Siivoamme kaikenlaiset asunnot yksiöistä isoihin perheasuntoihin ja esimerkiksi vapaa-ajan asuntoihin. Tulemme mielellämme maksuttomalle kartoituskäynnille.

 

Tutustu myös pesulapalveluihimme!

Pesulapalvelut

Siivouspalveluiden hinnasto

Saat meiltä kertasiivoukset ja sopimussiivoukset tarpeidesi mukaan. Teemme töitä myös urakkahinnalla. Oheiset hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

 

Sopimussiivoukset 42,90 €/h

Minimiveloitus 1,5 tuntia

 

Kertatilausasiakkaat 45,00 €/h

Minimiveloitus 3 tuntia

 

Siivoushinnat sisältävät tarvittavien siivousvälineiden ja -aineiden käytön. Tuomme ne mukanamme.

 

 

Veloitamme jokaisen siivouskäynnin yhteydessä 15 minuuttia siirtymäaikaa sekä 4,96 €:n laskutuslisän. Siirtymäajan hinta määräytyy kulloinkin voimassa olevan sopimuksen mukaan.


Tarvittaessa käytössämme on myös vesi-imuri. Veloitamme sen käytöstä erikseen 12,40 €/kerta.

 

Lattioiden konepesuista veloitamme konepesulisän 25 €/kerta. Hinta sisältää pesuaineen.

 

Asiointipalveluista (esim. kaupassa käynti) veloitamme lisäksi 1,86 €/km.

 

Laskukoonti kotitalousvähennystä varten 15 €.

 

Varatut siivoukset tulee peruuttaa viimeistään kaksi vuorokautta ennen sovittua ajankohtaa. Muutoin laskutamme puolet varatusta ajasta.

Kysy lisätietoja

Siivous ilman arvonlisäveroa

Saat meiltä kotisiivoukset myös ilman arvonlisäveroa, jos toimintakykysi on alentunut pysyvästi tai väliaikaisesti. Syitä toimintakyvyn alenemiselle voivat olla esimerkiksi ikääntyminen, vamma tai haastava perhetilanne.

 

Autamme sinua arvioimaan toimintakykysi maksuttoman kartoituskäynnin aikana. Arvion perustana on oma kokemuksesi, eli sinun ei tarvitse hankkia esimerkiksi lääkärintodistusta etukäteen.

 

Tarjoamme kotisiivousta myös kuntien palveluseteliasiakkaille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!