Luotettava työvaatepesula palvelee Haukiputaalla ja muualla Oulussa

Ota yhteyttä

Pesu-Fix on tehokas ja luotettava työvaatepesula, joka palvelee yrityksiä ja yksityishenkilöitä Haukiputaalla ja muualla Oulun alueella.

Pesemme ja viimeistelemme kaikenlaiset työvaatteet ja -jalkineet. Saat meiltä tarvittaessa myös kuljetukset.

Työvaatteet varmasti puhtaiksi

Pesemme työvaatteet huolellisesti. Ammattilaisemme tarkastavat jokaisen vaatteen ennen pesua ja pesevät vaatteen ohjeiden mukaisesti sopivalla vesipesuohjelmalla. Meiltä onnistuvat myös työvaatteiden turvallisuutta lisäävä desinfiointi sekä esimerkiksi hajunpoisto ja erilaiset suojakäsittelyt.

 

Voit tuoda meille pestäväksi kaikenlaiset työvaatteet univormuista suojahaalareihin. Puhdistamme myös kengät tehokkaasti. Pesun ja viimeistelyn jälkeen vaatteet ovat varmasti puhtaita, joten voit olla varma, että niitä on miellyttävä pitää ja että ne antavat mahdollisimman edustavan kuvan työntekijöistäsi.

Taloudellinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu

Tekstiilien pesettäminen ammattilaispesulassa auttaa säästämään rahaa ja luontoa. Oikein pestynä ja suojattuna työvaatteet kestävät pidempään käytössä, eli hankintakulut pienenevät pitkällä tähtäimellä. Ulkoistamalla vaatehuollon, säästät myös työntekijöiden aikaa ja vaivaa. Autat myös pitämään kodinkoneet kunnossa, sillä työvaatteista irtoava lika saattaa pahimmassa tapauksessa vahingoittaa kotitalouslaitteita.

 

Käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita ja energiaa säästäviä pesumenetelmiä, joten autamme sinua varmistamaan työvaatehuollon kestävyyden luonnonkin kannalta. Myös vaatteiden elinkaaren pidentäminen avullamme on ekoteko!

Palvelumme sopii erinomaisesti niin pienille kuin suurillekin yrityksille – yksityishenkilöistä puhumattakaan. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Yhteystiedot

Viimeisteltyä jälkeä

Saat pesulastamme työvaatteet takaisin puhtaina ja käyttövalmiina. Pesun ja kuivauksen jälkeen viimeistelemme vaatteet ammattilaisten käyttämillä menetelmillä. Esimerkiksi silitykset ja suojakäsittelyt kuuluvat palveluihimme. Tarkastamme vaatteiden kunnon vielä ennen kuin palautamme ne sinulle.

 

Voit sopia kanssamme helposta kuljetuspalvelusta, eli voimme noutaa ja palauttaa vaatteet sovittuna ajankohtana. Solmimme mielellämme myös pidempiaikaisen sopimuksen, jonka avulla varmistat sen, ettei pesuväli veny liian pitkäksi.