Kattavat pesulapalvelut Haukiputaalla ja muualla Oulussa

Ota yhteyttä

Pesu-Fix tarjoaa kattavat pesulapalvelut Haukiputaalla ja muualla Oulussa. Puhdistamme kaikki tekstiilit tehokkaasti ja hellävaraisesti. 

Tutustu hinnastoomme ja kysy tarvittaessa lisää! 

Vaatteet ja muut tekstiilit puhtaiksi

Tarjoamme pesulapalveluita kotitalouksille ja yrityksille. Pesemme työvaatteet ja -kengät, muut vaatteet sekä erilaiset kodintekstiilit, kuten petauspatjat, peitot ja tyynyt. Saat meiltä myös mattojen konepesun ja laakapesun ja niiden asianmukaisen kuivauksen.

 

Palvelumme kattaa myös koti- ja yrityskalusteiden puhdistuksen. Pystymme puhdistamaan tehokkaasti kaikki vesipestävät kalusteet, esimerkiksi vesipesun kestävät sohvat, nojatuolit ja ruokapöydän tuolit.

 

Haluatko raikasta jälkeä lattiasta kattoon? Tutustu samalla kodin siivouspalveluihin!

Siivouspalvelut

Helppoa pesua kuljetuspalvelun avulla

Olipa kyseessä sitten pesua kaipaava vaate tai isompikin huonekalu, voit turvautua kätevään kuljetuspalveluumme. Saat meiltä sekä noudot että palautukset yhdellä yhteydenotolla. Huonekalujen kuljetuksiin järjestämme myös kantajan tai kantajat. Vaihtoehtoisesti voit asioida itse pesulassamme, joka sijaitsee Haukiputaan keskustassa.

 

Kuljetusten hinnat löydät hinnastostamme. Käy tutustumassa ja ota tarvittaessa yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää.

Pesulahinnasto

Hellävaraista pesua

Ammattilaisemme puhdistavat tekstiilit hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Noudatamme aina tuotteen pesuohjetta. Saamme yleensä irti pahimmatkin liat ja tarhat vahingoittamatta tekstiiliä, ja voit huoletta tuoda aremmatkin vaatteet ja kodintekstiilit meille pestäväksi. Käytämme ympäristöystävällisiä ja tuoksuttomia pesuaineita. 

 

Useimmat matot vaativat nykyään laakapesua, ja tiloissamme sekin onnistuu helposti. Pesun jälkeen kuivatamme matot perusteellisesti.

Myös ompelupalvelut

Saat meiltä myös monipuoliset ompelupalvelut. Ompelemme esimerkiksi uudet verhot ja muut kodintekstiilit. Teemme vaatteiden lyhennykset, vetoketjujen vaihdot, mallinmuutokset sekä korjaukset tarpeidesi mukaan.

 

Tarvittaessa pesemme tekstiilin ennen ompelua. Ompelemme vain puhtaita vaatteita.